Προσφερόμενες Υπηρεσίες

Στο ιατρείο ασχολούμαστε αποκλειστικά με την παροχή ορθοδοντικών υπηρεσιών. Αυτές μπορεί να έχουν τη μορφή της πλήρους ορθοδοντικής θεραπείας ή να είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου για την αντιμετώπιση πιο πολύπλοκων συγκλεισιακών προβλημάτων σε συνεργασία και με άλλες ειδικότητες της οδοντιατρικής.

Οι υπηρεσίες μας αφορούν περιστατικά σε ευρύ ηλικιακό φάσμα καθώς ορθοδοντικά προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν σε οποιαδήποτε ηλικία. Μερικές περιπτώσεις ασθενών είναι καλό να αντιμετωπίζονται νωρίτερα ενώ σε άλλες είναι ωφέλιμη η αναμονή και η καθυστέρηση της θεραπείας. Κάθε περίπτωση αξιολογείται χωριστά και προτείνονται εξατομικευμένες προσεγγίσεις. Η οριστική μορφή της θεραπείας αποφασίζεται πάντοτε μετά από συζήτηση με τον ενδιαφερόμενο ή/και με τους γονείς του.

κεφαλομετρική τομογραφία κατά την δημιουργία θεραπευτικού πλάνου

Αν κρίνεται απαραίτητο λαμβάνονται φωτογραφίες και ζητούνται ακτινογραφίες, συνηθέστερα πανοραμική αλλά και κεφαλομετρική, ενώ σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθούν και τομογραφίες. Τα παραπάνω μελετώνται με επιμέλεια προκειμένου να υπάρξει σαφέστερη κατανόηση κάθε προβλήματος και να βελτιστοποιηθεί το θεραπευτικό πλάνο.

Ανάλογα με τις ανάγκες της θεραπείας μπορούν να αξιοποιηθούν οποιαδήποτε διαθέσιμα θεραπευτικά μέσα της ορθοδοντικής, είτε κινητά (πχ. "μασελάκια", νάρθηκες Invisalign) είτε ακίνητα ορθοδοντικά "μηχανήματα" (πχ. σιδεράκια μεταλλικά, λευκά ή γλωσσικά - όπως incognito).

Βιογραφικά

Το ιατρείο ιδρύθηκε το 1984 από τον Ηλία Κατσαβριά, τέως αναπληρωτή καθηγητή του Εργαστηρίου Ορθοδοντικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο ιατρός αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1974. Έλαβε το Διδακτορικό του Δίπλωμα το 1982 από την ίδια Σχολή. Το 1984 του απονεμήθηκε Πιστοποιητικό Ειδικότητος Ορθοδοντικής και Δίπλωμα Master από το Πανεπιστήμιο Case Western Reserve των Η.Π.Α. Στις επιστημονικές του δραστηριότητες συμπεριλαμβάνονται πολλαπλές ανακοινώσεις, διαλέξεις σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, δημοσιεύσεις υπό μορφή περιλήψεων και άρθρων, τόσο σε Ελληνικά όσο και σε Διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Επιπροσθέτως, έχει συγγράψει τέσσερις μονογραφίες και κεφάλαια σε συγγράμματα, ενώ έχει συνεκδώσει δύο εξ αυτών.

Ο ιατρός Γεώργιος Κατσαβριάς αποφοίτησε από τη Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2005. Στη συνέχεια ενεγράφη στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ορθοδοντικής του Πανεπιστημίου του Saint Louis των Η.Π.Α., όπου και του απονεμήθηκε το 2009 δίπλωμα εξειδίκευσης στην Ορθοδοντική και πτυχίο Master στην Οδοντιατρική. Το 2011 η εκπαίδευσή του από τις Η.Π.Α. αναγνωρίστηκε στην Ελλάδα, κατόπιν επιτυχίας του στις σχετικές εξετάσεις του Υπουργείου Υγείας, οπότε και του απονεμήθηκε ο τίτλος της Ορθοδοντικής Ειδικότητας και στην Ελλάδα. Έπειτα προχώρησε τις σπουδές του στο τμήμα Στατιστικής του Ο.Π.Α., από όπου το 2014 απέκτησε το δεύτερο του Master στη Βιοστατιστική. Πέρα από το ιατρείο, έχει συνεργαστεί με κλινικές του κεντρικού Λονδίνου και απασχολείται ως εξωτερικός συνεργάτης στο Εργαστήριο της Ορθοδοντικής στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.

Στοιχεία επικοινωνίας

Βρισκόμαστε επί της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, στο νούμερο 105, στο Χαλάνδρι.

Η πρόσβαση μπορεί να γίνει εύκολα χρησιμοποιώντας τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ο σταθμός του Μετρό "Αγία Παρασκευή" απέχει μόλις 600m από το ιατρείο μας, ενώ πολύ κοντά βρίσκονται οι στάσεις "Υψηλάντου" (Λεωφορεία 450, 460 ,421 - προς Αγία Παρασκευή και Τρόλευ 19) και "Πλατεία Φλύας" (Λεωφορείο 421 - προς Αγίους Αναργύρους).

Για μετακίνηση με αυτοκίνητο, η πρόσβαση γίνεται μέσω κεντρικών οδικών αρτηριών όπως οι Λεωφόροι Μεσογείων και Κηφισίας. Στην περίπτωση χρήσης της Αττική Οδού η πιο κοντινή έξοδος είναι η No.13 (2.5km).

Τ.Κ.15232

τηλ.210.68.25.442

e-mailgeorge@katsavrias.gr


Ώρες λειτουργίας του ιατρείου

Το ιατρείο λειτουργεί αποκλειστικά με ραντεβού από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός Πέμπτης) από τις 16:00 έως τις 21:00.

Αν θέλετε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα ακόλουθα πεδία.